گزینه Delete for Everyone واتزاپ فایلهای مدیا روی آیفون را پاک نمی‌کند

0
191
گزینه Delete for Everyone واتزاپ فایلهای مدیا روی آیفون را پاک نمی‌کند

آیا تاکنون به اشتباه فایلی را به مخاطبی از طریق واتزاپ ارسال کرده‌اید؟ احتمالا همه ما این اشتباه را مرتکب شده‌ایم. گزینه Delete for Everyone واتزاپ که دو سال پیش به این اپلیکیشن اضافه شد متاسفانه نقص حریم شخصی دارد. 

[box type=”tip”]۶ نکته مهم حفظ امنیت حساب واتزاپ [/box]

واتزاپ و تلگرام هر دو از گزینه Delete for Everyone استفاده می‌کنند تا کاربرانی که به اشتباه پیغام، عکس یا هر فایل دیگری را به مخاطب/مخاطبانشان ارسال می‌کنند را نجات دهند. کاربران واتزاپ از این گزینه تنها در ۱ ساعت و ۸ دقیقه و ۱۶ ثانیه بعد از ارسال پیغام با فابل مي‌توانند استفاده کنند، و بعد از این زمان دیگر آن پیغام پاک نخواهد شد. 

[box type=”tip”]چگونه عکس یا پیغامی که تصادفا از طریق پیام رسان فیسبوک ارسال کرده‌ایم را پاک کنیم؟ [/box]

با اینحال مشخص شده است که ویژگی Delete for Everyone واتزاپ فایلهای مدیای کابران آیفون را پاک نمی‌کند. اگر کاربر واتزاپ فایل مدیا (عکس، ویدئو یا صوت) را اشتباهی ارسال و سپس از این گزینه استفاده کند، فایلش روی موبایل آیفون مخاطب باقی می‌ماند، با وجود اینکه روی صفحه نمایش پیغام This message has been deleted را مشاهده می‌کنید. اما اندروید این مشکل را ندارد و واتزاپ فایلی که قرار است پاک کند را از دستگاه اندروید پاک می‌کند.

[box type=”tip”]نکته‌های امنیتی تلگرام : چگونه حساب تلگرام خود را امن کنیم [/box]

هر چند کاربران هر دو اپلیکیشن باید در نظر داشته باشید، وقتی پیغام یا فایلی را ارسال می‌کنید باید در نظر داشته باشید که کنترلی روی آن ندارید چون ممکن است آن فایل یا پیغام دیده شده، ذخیره شده یا اسکرین‌شات گرفته شده باشد و … . 

منبع : https://thehackernews.com/2019/09/whatsapp-delete-for-everyone-privacy.html

نظر بدهید

لطفا نظر خود را بنویسید
لطفا نام خود را اینجا وارد کنید

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.