چگونه عکس یا پیغامی که تصادفا از طریق پیام رسان فیسبوک ارسال کرده‌ایم را پاک کنیم؟

0
124
چگونه عکس یا پیغامی که تصادفا از طریق پیام رسان فیسبوک ارسال کرده‌ایم را پاک کنیم؟

شاید برای شما هم پیش آمده باشد که اشتباهی و تصادفا پیغام یا عکسی را در گروه یا گفتگوی دو نفره پیام رسان فیسبوک ارسال کرده باشید. خوشبختانه فیسبوک اخیرا گزینه پاک کردن پیغام در گفتگو‌ها را به نرم‌افزار پیام رسانش اضافه کرده است.

بعد از اینکه واتزاپ گزینه پاک کردن پیام در گفتگو‌ها را به نرم‌افزارش اضافه کرد، اکنون کاربران فیسبوک نیز می‌توانند عکس، ویدئو و پیام متنی‌ای که از طریق پیام رسان فیسبوک ارسال کرده‌اند را پاک کنند. 

کاربران فیسبوک ۱۰ دقیقه از زمان ارسال پیغامشان فرصت دارند تا آن پیغام را پاک کنند

گزینه Unsend پیام رسان فیسبوک به کاربران ۱۰ دقیقه از زمان ارسال پیغام فرصت می‌دهد تا آن را از گفتگوهای دو نفره یا گروهی پاک کنند. 

پیش‌تر کاربران فیسبوک تنها قادر بودند با استفاده از گزینه Delete پیغام فرستاده شده را تنها از سمت خودشان پاک کنند، در حالیکه دریافت کننده یا دریافت کنندگان همچنان آن پیغام را می‌دیدند. اکنون این گزینه شامل دو انتخاب است : remove for everyone” و “remove for you” که به کاربران امکان کنترل بیشتری به پیغام‌هایشان می‌دهد.

چگونه عکس یا پیغامی که تصادفا از طریق پیام رسان فیسبوک ارسال کرده‌ایم را پاک کنیم؟

گزینه unsend پیام رسان فیسبوک اکنون در دسترس تمام کاربرانش است. توجه داشته باشید که گزینه unsend به معنی unseen نیست. دریافت کننده یا دریافت کنندگان می‌توانند پیغام شما را بالافاصله که ارسال کردید و هنوز آن را پاک نکرده‌اید ببینند. اما این گزینه به شما کمک می‌کند که سریع پیام اشتباهی و تصادفی را قبل از اینکه مخاطب ببیند، پاک کنید.

استفاده از گزینه Unsend پیام رسان فیسبوک – چگونه پیغام اشتباهی را در پیام رسان فیسبوک پاک کنیم :

  1. روی پیغامی که می‌خواهید پاک کنید، برای زمان طولانی‌تر از حد معمول تپ کنید.
  2. در پایین صفحه می‌توانید سه گزینه Copy, Remove, و Forward را ملاحظه کنید.
  3. گزینه Remove را انتخاب کنید. سپس دو گزینه برای انتخاب دارید : Remove for Everyone و Remove for You.
  4. با تپ کردن روی گزینه Remove for Everyone آن پیغام را از صفحه گفتگوی مخاطب و یا مخاطبانتان پاک کنید.

همانطور که بالاتر ذکر شد، علاوه بر پیغام متنی، می‌توانید عکس یا ویدئو را نیز از صفحه گفتگو پاک کنید. 

هنگامی که پیغام شما پاک شد، دقیقا مانند واتزاپ این نرم‌افزار هم در صفحه گفتگو مشخص می‌کند که پیغامی از طرف شما پاک شده است. فراموش نکنید تنها ۱۰ دقیقه فرصت دارید تا پیغام را پاک کنید. 

مقاله قبلیاپل نسخه 12.1.4 سیستم عامل iOS را برای پچ کردن ۲ باگ روز صفر و باگ FaceTime منتشر کرد
مقاله بعدیهکر اطلاعات میلیون‌ها کاربر ده‌ها وب‌سایت را برای فروش گذاشت

نظر بدهید

لطفا نظر خود را بنویسید
لطفا نام خود را اینجا وارد کنید

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.