چگونه اپلیکیشن فیسبوک را از گردآوری اطلاعات موقعیت و مکانتان متوقف کنید

1
253
چگونه اپلیکیشن فیسبوک را از گردآوری اطلاعات موقعیت و مکانتان متوقف کنید

هر اپلیکیشنی که با دسترسی مکان و موقعیت روی موبایلتان نصب می‌کنید، در حقیقت می‌تواند حتی زمانی که از آن اپلیکیشن استفاده نمی‌کنید اطلاعات مربوط به موقعیت و مکان شما را گردآوری کند.

هنگامی که اپلیکیشن فیسبوک را روی موبایل اندروید یا iOS خود نصب می‌کنید، به این شرکت اجازه می‌دهید همیشه، حتی زمانی که از اپلیکیشن استفاده نمی‌کنید، تاریخچه موقعیت و مکان شما را گردآوری کند. 

گزینه Location History که در اپلیکیشن فیسبوک به صورت پیش‌فرض فعال است، به این شرکت امکان گردآوری اطلاعات موقعیت و مکان شما را می‌دهد. 

بنابراین هر زمانی که سرویس مکان (GPS) روی موبایلتان را فعال می‌کنید، برای تاکسی آنلاین یا موقعیت یابی روی نقشه و غیره، فیسبوک هم شروع به گردآوری اطلاعات مکان شما می‌کند. 

کاربران می‌توانند در تنظیمات اپلیکیشن روی موبایل گزینه Location History فیسبوک را غیرفعال کنند. اگرچه غیرفعال کردن این گزینه برای فیسبوک باعث می‌شود که برخی ویژگی‌های فیسبوک که وابسته به موقعیت کاربر هستند کار نکنند. مانند تگ کردن موقعیت روی عکس آپلود شده، ثبت ورود در مکان خاصی و غیره. 

موبایل‌های iOS به کاربرانشان امکان کنترل بیشتری در مورد این وضعیت می‌دهند. برای نمونه در مورد فیسبوک، کاربران iOS می‌توانند اپلیکیشن فیسبوک را از گردآوری اطلاعات موقعیت در پشت زمینه متوقف کنند در حالی که ویژگی‌های فیسبوک هر زمانی که نیاز به اطلاعات موقعیت داشته باشند بتوانند از آن استفاده کنند. 

در حالیکه کاربران اندروید دو گزینه بیشتر نداشتند، یا دادن دسترسی موقعیت کاربر به اپلیکیشن فیسبوک که حتی در پشت زمینه هم می‌تواند این اطلاعات را گردآوری کند و یا قطع دسترسی کامل که در نتیجه برخی ویژگی‌های فیسبوک نمی‌توانند کار کنند.

خوشبختانه فیسبوک گزینه حریم شخصی جدیدی به اپلیکیشن موبایل اندروید خود اضافه کرده است که به کاربر امکان کنترل بیشتری در مورد فعالیت‌‌های پشت زمینه این اپلیکیشن می‌دهد. 

چگونه اپلیکیشن فیسبوک را از گردآوری اطلاعات موقعیت و مکانتان متوقف کنید

در ادامه می‌خوانیم که چگونه می‌توان اپلیکیشن فیسبوک را از گردآوری اطلاعات موقعیت کاربر هنگامی که از این اپ استفاده نمی‌کنیم منع کنیم : 

  • اپلیکیشن فیسبوک روی موبایلتان را باز کنید
  • از طریق منوی سمت راست وارد گزینه Settings شوید
  • روی Settings & Privacy تپ کنید
  • Privacy Shortcuts را انتخاب کنید
  • Manage your location settings را انتخاب کنید
  • اکنون گزینه Background Location را غیرفعال کنید

اگر گزینه Background Location فعال باشد دو اتفاق رخ می‌دهد : یکی اینکه موقعیت‌تان را هنگامی که از اپلیکیشن فیسبوک استفاده نمی‌کنید با این اپ به اشتراک می‌گذارید، و دیگر اینکه به فیسبوک اجازه می‌دهد تاریخچه موقعیت شما را ذخیره کند.

اگر کاربر iOS  هستید و می‌خواهید دسترسی اپلیکیشن فیسبوک به اطلاعات موقعیت را در پشت زمینه قطع کنید، مراحل زیر را دنبال کنید : 

  • وارد Settings شوید
  • Privacy را انتخاب کنید
  • Location Services را انتخاب کنید
  • اگر می‌خواهید دسترسی تمام اپلیکیشن‌ها به موقعیت‌تان را قطع کنید، گزینه Location Services را غیرفعال کنید. اگر می‌خواهید به نسبت اپلیکیشن این دسترسی را کنترل کنید، روی هر اپ کلیک و سپس گزینه While Using یا Never را انتخاب کنید.

مطمئن شوید درباره اپلیکیشن‌هایی که نیازی به دسترسی به موقعیت شما ندارند، مانند بازی‌های آنلاین و غیره، حتما Never را انتخاب کرده‌اید. 

مقاله قبلیبا استفاده از نرم‌افزار مدیریت پسورد از رمزعبوهای ضعیف و چندبار استفاده شده دور بمانید
مقاله بعدیآسیب‌پذیری بحرانی امنیتی در اپلیکیشن SHAREit اندروید

1 نظر

نظر بدهید

لطفا نظر خود را بنویسید
لطفا نام خود را اینجا وارد کنید

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.