ارتقا به iOS 17 به همراه تغییر تنظیمات حریم شخصی کاربران بوده

0
213
آپدیت iOS 17 به همراه تغییر تنظیمات حریم شخصی کاربران بوده

بیشتر کاربرانی که آیفون خود را به نسخه‌‌ای که اخیر منتشر شده، iOS 17، ارتقا داده‌اند، متوجه شده‌اند تنظیمات حریم شخصی و امنیتی‌شان تنزل پیدا کرده است.

دلیل‌ش این است که اپل بدون اجازه از کاربران آیفون، تنظیمات حریم شخصی آن‌ها را در آپدیت اخیر تغییر داده است. حتی زحمت اطلاع رسانی به کاربران‌ را هم به خود نداده‌اند.

دو محقق امنیتی، که با نام Mysk شناخته می‌شوند، اعلام کردند که ارتقا به iOS 17 در سکوت دو گزینه حریم شخصی را فعال می‌کند، در حالیکه محققان امنیتی به کاربران آیفون توصیه می‌کنند که این دو گزینه را حتما غیرفعال کنید.

دو گزنه Significant Locations و iPhone Analytics از تنظیمات آیفون هستند. این دو گزینه به طور پیش‌فرض فعال هستند، اما اگر به دلیل حفظ حریم شخصی شما آن‌ها را غیرفعال کرده بودید، انتظار دارید که اپل به تصمیم شما احترام بگذارد و بعد از به روز رسانی یا ارتقا، همچنان تنظیمات دستگاه شما را حفظ کند.

خب، مشکل این دو گزینه چیست؟ طبق توضیحات اپل گزینه Significant Locations به دستگاه‌های متصل به آیفون و آی‌کلود شما اجازه می‌دهد تا مکان‌های بااهمیت برای شما را بشناسند تا اطلاعات مفیدی درباره مکان‌ها را روی نقشه، عکس‌ و تقویم ارائه کنند.

به گفته Mysk، داده‌های «Significant Locations» در آیفون شما بصورت محلی ذخیره می‌شوند و باقی می‌مانند و اپل به آنها دسترسی ندارد. با این وجود، نمی‌خواهید کسی که توانسته به دستگاه شما دسترسی پیدا کند، بتواند به راحتی اطلاعات مکان‌هایی را که اغلب بازدید می‌کنید جمع‌آوری کند، زیرا ممکن است شما را در معرض خطر قرار دهد.

با این حال، دادههای جمع آوری شده توسط “iPhone Analytics” با اپل به اشتراک گذاشته می‌شود. اپل می‌گوید که “ممکن است شامل جزئیاتی در مورد مشخصات سخت افزار و سیستم عامل، آمار عملکرد، و داده‌هایی در مورد نحوه استفاده از دستگاه‌ها و اپلیکیشن‌‌های خود باشد. این اطلاعات برای کمک به اپل برای بهبود و توسعه محصولات و خدمات خود استفاده می‌شود.”

شاید این تنظیمات برای افرادی باشد که در معرض خطر هدف قرار گرفتن هستند، اما چیزی که بیشتر آزار دهنده است اصل موضوع است. اگر من انتخاب کرده‌ام که برخی از تنظیمات حریم خصوصی را غیرفعال کنم، انتظار ندارم اپل دوباره آنها را روشن کند – به خصوص بدون اطلاع من.

برای بررسی تنظیمات حریم شخصی و امنیتی مربوطه روی آیفون خود مسیر Settings > Privacy & Security > Location Services > System Services را دنبال کنید.

اگر تنظیمات “Significant Locations” و “iPhone Analytics” را غیرفعال کرده باشید، باید چیزی شبیه این را ببینید:

امن بمانید، و همیشه به یاد داشته باشید که بعد از به روز رسانی سیستم‌عامل‌ دستگاه‌تان تنظیمات حریم شخصی و امنیتی را بررسی کنید تا مطمئن شوید که تغییر نکرده‌اند.

منبع: https://www.bitdefender.com/blog/hotforsecurity/ios-17-update-secretly-changed-your-privacy-settings-heres-how-to-set-them-back/

مقاله قبلیراه‌های محافظت در برابر باج‌افزار
مقاله بعدیباج‌افزار Snatch – چه چیزی باید بدانیم؟

نظر بدهید

لطفا نظر خود را بنویسید
لطفا نام خود را اینجا وارد کنید

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.