جمعه, ۲۹ شهریور, ۱۳۹۸

مطالب مرتبط

10 Comments

  1. مهدی

    سلام
    در صورتی که اکانتم رو خصوصی نکرده باشم، ممکنه ویدئوهای که دیدم رو بقیه متوجه بشن؟
    و همچنین اگر ویدئویی رو در جای مثل whatsapp اشتراک گذاری کرده باشم، بقیه متوجه اکانت youtube من میشوند یا فقط ویدئو برای آنها نمایش داده میشه؟

    Reply
    1. سعید

      سلام
      خیر، چه حساب شما خصوصی باشد و چه نه،‌کسی نمی‌تواند ببیند شما چه ویدئو‌هایی را دیده‌اید. اما می‌توانند ببینند چه ویدئو‌هایی را آپلود و یا لایک زده‌اید، مگر اینکه تنظیمات حریم شخصی را اعمال کرده باشید.
      در مورد به اشتراک گذاری ویدئو یوتیوب در واتزاپ، نخیر لینک به اشتراک گذاری شامل اکانت شما نمی‌شود. مگر اینکه خودتان آن ویدئو را بارگذاری کرده باشید. در نظر داشته باشید اگر کسی آدرس جیمیل شما را داشته باشد، شاید بتواند آدرس حساب یوتیوب شما را بدست بیاورد.

      Reply
  2. amir

    سلام سوالم اینه که من ویدیو هایی که در یوتیوب مبیبنم ایا برای دوستانم نمایش داده میشود؟ مثلا من در مورد فلان ویدیو جستجو کرده ام ان ویدیو در یوتیوب دوستم میاد یا بلعکس من تاحالا فلان موزیک ویدیو رو اصلا سرچ نکرده بودم دیروز رفیقم سرچ کرده بود دقیقا همون ویدیو تو صفحه یوتیوب من اومده.
    من در مورد یک بیماری سرچ کردم درحالی که مطمینم دوستم اصلا در مورد اون بیماری هیچ ویدیویی تو یوتیوب ندیده اما تو گوشیش اومده قضیه چیه باید چیکار کنم؟

    Reply
    1. سعید

      سلام
      شما و دوست‌تان احتمالا در یک شبکه هستید، ممکن است به این دلیل باشد که هر دو به یک مودم متصل هستید. یعنی از طریق یک IP به اینترنت دسترسی دارید. تبلیغ‌افزارها از طریق IP و رفتارتان در اینترنت برای شما محتوای سفارشی نمایش می‌دهند.

      Reply
  3. amir

    ؟؟؟ کسی نمیدونه

    Reply
  4. شهلا

    سلام وقتتون بخیر …چطور میشه از اومدن ویدئوهای نامناسب بروی صفحه اصلی یوتیوب جلوگیری کرد ؟؟

    Reply
    1. سعید

      سلام
      ویدئو‌های پیشنهادی بیشتر به خاطر عبارتهای جستجوی شده و یا ویدئو‌های تماشا شده قبلی نمایش داده می‌شود. برای مثال اگر ویدئو آموزش جواهر سازی در صفحه اول یوتیوب به شما توصیه می‌شود به این دلیل است که قبلا در گوگل یا یوتیوب این عبارت یا عبارت مشابه رو جستجو کرده‌اید و یا همچین ویدئو‌یی تماشا کرده‌اید. اما برای متوقف کردن آن باید گزینه‌های Search History و Watch History در حساب یوتیوبتان را پاک یا Reset کنید.

      Reply
  5. زهرا

    سلام خسته نباشید ایا مشخصات مثل شماره تلفن و ایمیلی که در یوتیوب وارد کرده ایم را کسی میتواند ببیند؟

    Reply
    1. سعید

      سلام
      در مورد کانال، اگر تنظیم کرده باشید که دیده شود بله می‌توان دید. اما در مورد حساب شخصی نخیر. در تنظیم‌های یوتیوب حتا می‌توانید مشخص کنید ویدئو‌ها و کانالهایی که لایک یا مشترک شده‌اید را نیز شخصی نگاه دارد.

      Reply
  6. سپهر

    سلام و وقت بخیر
    میخواستم بدون چطور میشه ویدئو در یوتیوب اشتراک بذارم و لینکش رو برای دوستانم بفرستم اما فقط کسایی که لینک رو دارند بتونن کلیپ رو تماشا کنن و پابلیک نباشه برای همه . مرسی

    Reply

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

All rights reserved Koneshtech