گوگل حتی با غیرفعال کردن Location History کاربران اندروید و آیفون را ردیابی می‌کند

1
197
غیرفعال کردن Location History

گوگل کاربرانش را همه جا تعقیب می‌کند، حتی اگر به آن گفته شود من را ردیابی نکن. 

هر زمانی که شما بخواهید از سرویس نقشه گوگل استفاده کنید، گوگل از شما اجازه می‌گیرد که به موقعیت مکانی شما دسترسی داشته باشد. اما تحقیقات اخیر نشان داده است که این شرکت در هر حال کاربرانش را ردیابی می‌کند.

تحقیقاتی که توسط  Associated Press صورت گرفته است، نشان می‌دهند که حتی زمانی که کاربر سوابق داده‌‌های موقعیت مکانی خودش را غیرفعال یا خاموش می‌کند، برخی سرویس‌های گوگل داده‌های موقعیت جغرافیایی کاربران اندروید و آیفون را همچنان روی موبایل ذخیره می‌‌کنند. 

گوگل در این مورد اعلام کرده است که این ردیابی برای تجربه کاربری بهتر است.

غیرفعال کردن گزینه Location History یا همان سوابق موقعیت مکانی در تنظیمات حریم شخصی اپلیکیشن‌های گوگل به این معنی است که گوگل دیگر اجازه ردیابی موقعیت کاربر را ندارد.

برای غیر فعال کردن ذخیره موقعیت مکانی خود توسط گوگل، علاوه بر غیرفعال کردن Location History قدم‌های زیر را دنبال کنید: 

  • از تنظیمات به مسیر Security & location بروید
  • Location را پیدا کنید و مطمئن شوید که off است.

علاوه بر این می‌توانید با استفاده از گزینه App-level permissions، دسترسی به موقعیت مکانی را برای برخی اپلیکیشن‌ها قطع کنید.

مقاله قبلیآسیب‌پذیری میلیون‌ها موبایل اندروید در برابر حمله Man in the disk
مقاله بعدیادوبی پچ امنیتی مهمی را منتشر کرد

1 نظر

نظر بدهید

لطفا نظر خود را بنویسید
لطفا نام خود را اینجا وارد کنید

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.